Перший демократичний млинець, переможний цап і леді

Перший демократичний млинець, переможний цап і леді

Неділя, 23 жовтня, стала виборчою одразу для кількох держав світу: Аргентина й Болгарія обирали президентів, Швейцарія — парламент. Та чи не найбільше уваги було прикуто до Тунісу, де демократичні вибори відбувалися вперше за 55 років.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без Каддафі. Чи краще?

Без Каддафі. Чи краще?

Офіційне завершення громадянської війни й 42–річної епохи правління Муаммара Каддафі — 23 жовтня в Лівії відтепер відзначатимуть як національне свято. Власне, так само з подачі екс–диктатора колись почали відзначати річницю Великої Вересневої революції, внаслідок якої було «повалено диктатуру (вибачте, монархію) короля Ідріса І» та «встановлено владу народу», яка зрештою переросла в Соціалістичну Джамахірію.

Недипломатичний землетрус

Недипломатичний землетрус

Щонайменше 264 людини загинуло, у десятки разів більше постраждало внаслідок землетрусу, що стався позавчора на сході Туреччини. Насправді кількість жертв, за оцінками експертів, може бути разів у п’ять більшою — наразі рятувальники розбирають завали, під якими опинилося чимало людей.

Розберуться і зберуться

Розберуться і зберуться

«Це була дуже ефективна зустріч. Ми багато чого досягли і, сподіваюся, ми на правильному шляху перед зустріччю в середу», — заявила директор–розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард по завершенні саміту глав держав Європейського Союзу, що відбувся минулої неділі у Брюсселі.

Всі статті рубрики