Юлі згадають усе?

Юлі згадають усе?

Юлія Тимошенко знову обвинувачувана. Тепер у справі, порушеній СБУ за перекладання боргів корпорації «ЄЕСУ» на держбюджет. Слідчим лише у вівторок удалося допитати та пред’явити обвинувачення Леді Ю в СІЗО у присутності її захисника — нардепа Сергія Власенка.

Ще штрих до «шнобелівки»

Ще штрих до «шнобелівки»

Епатажний позафракційний депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна — той, що безуспішно пропонував назвати одну з вулиць міста іменем Стіва Джобса, — вчора виступив із новою оригінальною ініціативою. За повідомленням Барни, «низка громадських організацій надіслала офіційний лист до оргкомітету Шнобелівської премії з пропозицію внести Верховну Раду України до числа претендентів на отримання цієї премії у 2012 році». Ідеться про те, що український парламент цілком підпадає під головні критерії так званої антинобелівської премії — «витрачання часу та ресурсів на безглузді речі». Як ілюстрації Барна наводить дворазову зміну Верховною Радою обчислення часу — туди й назад упродовж одного місяця. А також той факт, що бюджет ВР на 2011 рік становить аж 850 млн. грн.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Білорусь–2» в нас не пройде

«Білорусь–2» в нас не пройде

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Московська» газова угода 2009 року стала тим ключем, який глибоко поранив українську економічну політику і зовнішньополітичні наміри. Саме після неї розпочалися ті незворотні процеси, які на 180 градусів розвернули вектор розвитку України. Такою думкою поділився з журналістами на вчорашньому брифінгу в офісі «Нашої України» лідер партії Віктор Ющенко. Екс–Президента дивує, чому суспільство сьогодні ламає списи довкола того, багато чи мало «дали» Тимошенко, і при цьому зовсім не бачить тієї «бомби, і не такої вже уповільненої дії», яка була закладена угодою 2009 року.

Всі статті рубрики