Друге життя вінілу

Друге життя вінілу

Герой нашої статті захоплюється розписом вінілових платівок. Тих, що їх свого часу слухали наші дідусі та бабусі. І хоча платівки старі, картини з них виходять досить креативні. Як переконує сам Юра, він узагалі не вміє малювати, не знає, що таке перспектива, правильність пропорцій чи тому подібне. Але це зовсім не заважає займатися тим, що йому дійсно до смаку. «Ідею я підглянув на зарубіжному інтернет–сайті, де художник виставляв подібні роботи. Знайшов у себе платівки, що залишилися з радянських часів, і почав експериментувати. Покривав їх різними фарбами, які в мене були: і звичайною емаллю, і гуашшю, і водною емульсією, якою фарбують стелі. Саме на останній зупинився: змішуючи емульсію з аквареллю, отримував дуже стильний ефект, адже така «комбінація» швидко сохне й не має запаху».

Вулиці казкових примар

Вулиці казкових примар

Якщо раптом, гуляючи Дніпропетровськом, ви натрапили на гурт вампірів, відьом, фей, роботів чи напівголих дівчат із двометровими мечами, знайте — це лише традиційна костюмована хода, в якій беруть участь представники щорічного фестивалю аніме–культури «Акіхабара» (район у місті Токіо (Японія), де збираються фанати аніме в чисельних тематичних магазинах). Цього року видовище тримало у страху дніпропетрівчан упродовж 17—18 вересня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хочеш їсти? Ходи пішки!

Хочеш їсти? Ходи пішки!

За результатами проведеного «УМ» опитування, більше 70 відсотків щомісячних витрат студентів ідуть на потреби харчування. І якщо ціни на насущні продукти в супермаркетах вражають, то цінники в їдальнях вищих навчальних закладів, попри сезонне зниження вартості овочевої продукції, не перестають шокувати зголоднілих студентів вишів з року в рік.

Всі статті рубрики