Купи пістолет у «мента» — отримай бронежилет у подарунок

Купи пістолет у «мента» — отримай бронежилет у подарунок

Голови керманичів харківської міліції полетіли на зачиненій від преси нараді, яку в екстреному порядку зібрав сам керівник правоохоронного відомства Анатолій Могильов. В одну мить тут без високих посад залишилися начальники міського управління Микола Фоменко, Комінтернівського райвідділу Юрій Юрченко, управління внутрішньої безпеки Павло Юришев та штабу міського управління Сергій Човпан. Сувору догану з формулюванням «неповна службова відповідність» отримав головний міліціонер області Микола Мартинов.

Остання «коляда»

Остання «коляда»

Учора в Оболонському районному суді Києва яблуку ніде було впасти: тут від самого ранку, упродовж усього дня, оголошували вирок за обвинуваченням у хабарництві колишньому голові Львівського апеляційного адміністративного суду, відомому «коляднику» Ігорю Зваричу.

Бог простить...

Бог простить...

Найстаріший архієрей Української православної церкви митрополит Харківський і Богодухівський Московського патріархату Никодим (Руснак) помер 15 вересня у власній резиденції. Священнослужителю йшов 91 рік, упродовж останніх років через стан здоров’я він практично відійшов від загальноцерковної діяльності.

«Баранка» — не ракетка

«Баранка» — не ракетка

Згідно з повідомленням Головного управління МВС у Київській області, у ніч із 14 на 15 вересня в селі Глеваха Васильківського району джип «Тойота Ленд Крузер», власником якого є відомий у минулому тенісист Андрій Медведєв, наїхав на чоловіка просто на пішохідному переході. Від удару загиблий перелетів через дах машини й упав на асфальт, де його переїхали ще два транспортні засоби. Від отриманих травм Андрій Зіньківський загинув на місці.

Катя залишається Бондаренко

Катя залишається Бондаренко

Обранцем однієї з найкращих тенісисток України Катерини Бондаренко став київський бізнесмен Денис. Із коханим дівчина познайомилася минулого року. Пропозицію руки і серця перспективний чоловік зробив спортсменці ще під час новорічних святкувань. «Вони вже давно зустрічалися. Денис її надзвичайно любить, прекрасно до неї ставиться. Саме весілля пройшло дуже цікаво і красиво. Близько 70 запрошених гостей, серед яких були найближчі для Каті люди, щиро раділи цій церемонії», — зазначає у коментарі «УМ» мама і тренер Катерини Наталія Бондаренко.

Хто бачив європротокол?

Хто бачив європротокол?

Відучора набрав чинності закон про спрощення оформлення ДТП. Відповідно до його положень, відтепер водії мають право оформити бланк про ушкодження авто (так званий європротокол) для страхових компаній самостійно, не викликаючи працівників Державтоінспекції. Але це за умови, якщо в дорожньо–транспортній пригоді ніхто не постраждав, версії про причини та перебіг події в її учасників збiгаються, ніхто з водіїв не перебував під дією алкоголю чи наркотиків, всі учасники ДТП застраховані, а сума завданих збитків не перевищує 10 тисяч гривень. У такому випадку водії повинні звернутися лише до своїх страхових компаній. Цікаво, що укладення європротоколу рятує від штрафу за порушення Правил дорожнього руху.

Вишиванка пасує до джинсів

Вишиванка пасує до джинсів

У неділю в центрі Києва пройшов Марш вишиванок, організований студентами столичних вишів. На акцію зібралося близько сотні учасників, переважно молодь, хоча були й зовсім маленькі діти та люди похилого віку. Хлопці й дівчата в національному одязі пройшли від Золотих воріт до київського Подолу та знову піднялися на Хрещатик. Дорогою учасники вигукували «Україна — понад усе» та «Слава Україні!».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кров на «відбіленому» мундирі

Кров на «відбіленому» мундирі

«У повітрі чітко пахне кров’ю», «бунтувати скоро почне ціла область» — такі прогнози дають деякі ЗМІ, розслідуючи наслідки інциденту, що стався два тижні тому в селі Семиполки Броварського району, що на Київщині. І для таких оцінок є підстави.

Всі статті рубрики