«Драконівські» правила

«Драконівські» правила

Другий рік поспіль донецький «Шахтар» зустрічається в груповому турнірі Ліги чемпіонів із португальцями. У минулому сезоні перший виїзд «гірників» був до Браги. Там чемпіони України перемогли і в підсумку дісталися до чвертьфіналу ЛЧ. Нині ж стартували в гостях матчем проти діючого переможця Ліги Європи — «Порту». І виявилися битими серйозним суперником.

«Барса» почала з нічиєї

«Барса» почала з нічиєї

Із восьми ігор стартового дня Суперліги чотири завершилися внічию. Зокрема, й центральний матч вівторка — «Барселона» — «Мілан».

Справжнім «світовим дербі» назвав поєдинок на «Камп Ноу» віце–президент «россо–нері» Адріано Гальяні. Гості шокували каталонську публіку двома «пострілами» своїх бразильців, відкривши рахунок уже на першій хвилині, а відігравшись — на другій доданій. Італійський гранд продемонстрував властиве йому вміння витискати максимум із мінімуму. Для двох голів і нічиєї «Мілану» вистачило трьох ударів у площину воріт Віктора Вальдеса, тоді як «Барса» у своєму стилі контролювала м’яч і завдала 17 ударів по «рамці» Крістіана Аббіаті. Хосеп Гвардіола виглядав засмученим, заявивши, що «Мілан» загрожував воротам його команди два з половиною рази. А Массіміліано Аллегрі залишився задоволений здобутим очком на полі найкращої команди планети.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики