Привид амністії

Привид амністії

Припущення лідерки БЮТ Юлії Тимошенко, що вже на цьому тижні їй під спалахи камер оголосять вирок, не справдилися. Учора суд мав розпочати останню стадію процесу — судові дебати, натомість, почувши від підсудної, що за кілька днів вона та її захисники не встигли належно підготуватися, суддя Родіон Кірєєв несподiвано, навіть для самої Тимошенко, оголосив перерву. У екс–Прем’єра та її захисту є два тижні підготовки — до 27 вересня. І це при тому, що захисники просили для підготовки лише п’ять днів. Єдине, що наразі обурює адвокатів, так це те, що їхня клієнтка ще два тижні перебуватиме в СІЗО без жодних юридичних підстав.

А як газу нам не стане — поїду до Туркменістану

А як газу нам не стане — поїду до Туркменістану

Охолодження українсько–російських взаємин спонукає офіційний Київ шукати інши джерела газу. Саме в цьому контексті слід сприймати дводенний робочий візит Віктора Януковича в Туркменістан, який почався вчора. Країна з багатим на газ надрами свого часу була чи не головним постачальником «блакитного палива» для України — поки Москва не зав’язала всі контракти на собі. Тепер Янукович намагається відновити старі зв’язки.

«Окультурення» власника

«Окультурення» власника

Віктор Янукович дав доручення вивести львівський музей–меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» з балансу Служби безпеки України й передати його до сфери управління Міністерства культури, а також забезпечити «відповідне фінансування з Державного бюджету». Відповідне доручення отримали Прем’єр–міністр і голова Служби безпеки України. Припис Президента треба виконати до 15 жовтня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики