Пані Герман у похід зібралася

Пані Герман у похід зібралася

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ганна Герман на прес–конференції заявила, що нинішні творчі спілки як породження компартійної системи слід розпустити, натомість створити інші, а приміщення ліквідованих віддати дітям і старим.

Відкриття з «картинками»

Відкриття з «картинками»

Опозиція ретельно підготувалася до відкриття нової сесії Верховної Ради. На урочисте засідання мав прийти Президент, отож противники режиму отримали непогану нагоду висловити свою позицію перед главою держави, а також «засвітити» свою творчість серед широких мас і світової спільноти. Відтак Віктора Януковича зустріли свистом, масовим демаршем, плакатами й гаслами.

Натомість Президент закликав парламент (себто лояльних депутатів) до співпраці. Невдовзі коаліція видала «на–гора» перший успішний результат — формально усунула неузгодженості в проекті пенсійної реформи, а де–факто — ухвалила відповідний проект у остаточній редакції.

Чому сумує Веселуха

Чому сумує Веселуха

Про свій вихід на пенсію ще далеко не в поважному віці заступник волинського прокурора Володимир Веселуха повідомив минулого тижня. Ця новина і подивувала волинський бомонд, і не дуже. Цей несподіваний вихід на пенсію пов’язують із конфліктом, головними фігурантами якого були Веселуха і голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Пiсля останнього слова

Пiсля останнього слова

Судовий розгляд справи Юлії Тимошенко добігає свого логічного кінця. За припущеннями адвокатів екс–Прем’єра, з огляду на пришвидшені темпи розгляду справи обвинувальний вирок їхній клієнтці можуть винести найближчими днями. Орієнтовно — цієї п’ятниці. Адже вже сьогодні суд може завершити розгляд «газової» справи Тимошенко, оголосивши про завершення досудового слідства, припускає адвокат Юрій Сухов. Після цього мають відбутися судові дебати, а підсудній нададуть останнє слово. Далі суд iде до нарадчої кімнати, а потім оголошує вирок.

Всі статті рубрики