«Перевертень» блазнює

«Перевертень» блазнює

Про перебіг судового процесу над обвинувачуваним у вбивстві редактора «Української правди» Георгія Гонгадзе, колишнім начальником департаменту зовніш­ньої розвідки МВС Олексієм Пукачем громадськість дізнається лише завдяки адвокатам постраждалої сторони. Адже резонансний процес продовжує бути закритим для преси. За зачиненими дверима Феміди відбуваються цікаві речі: позавчора Печерський райсуд столиці почав допит підсудного «перевертня».

Вирок Юлі — вже за тиждень?

Вирок Юлі — вже за тиждень?

Підсудна Юлія Тимошенко ніяк не може домогтися, щоб її конфіденційно обстежили та взяли аналізи особистий лікар iз медсестрою. «Мої лікар і медична сестра включені до комісії Міністерства охорони здоров’я, але їм особисто при мені заборонили провести обстеження та взяти аналіз», — обурювалася лідерка БЮТ учора на початку чергового засідання в «газовій» справі. Але суддя Родіон Кірєєв так і не повідомив екс–прем’єрці, яке ж рішення щодо аналізів він ухвалив. Мовляв, ваші захисники зареєстрували ваше клопотання в канцелярії суду? Добре, відповідь вам направлено поштою...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Що таке осінь–2011?

Що таке осінь–2011?

Початок осені — це відлік нового політичного сезону. Наступного вівторка відкриється нова сесія Верховної Ради, і мурашник знову заживе повноцінним життям після незначного літнього затишшя. Цієї осені очікується багато важливих подій — від судового вироку Юлії Тимошенко до земельної реформи та укладання угоди з Євросоюзом. Предостатньо, аби підтримувати високу напругу протистояння, блокування тощо. Додайте, що на все це лягає тінь парламентських виборів, які відбудуться восени 2012 року, але «запускаються» вже тепер.

«УМ» звернулася до політологів — керівника Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимира Фесенка та президента Аналітичного центру «Відкрита політика» Ігоря Жданова — з проханням прокоментувати найбільш значимі події цього політичного сезону.

Всі статті рубрики