Бубка–молодший рівняється на старшого

Бубка–молодший рівняється на старшого

Другий день відкритого чемпіонату США був сонячний — навколо кортів у парку «Флешинг мідоуз», та й у самому Нью–Йорку мало що нагадувало про ураган «Айрін». Сіяна під номером два росіянка Віра Звонарьова навіть заявила, що в місті було більше шуму, ніж самого урагану. Учора в другому колі Звонарьова екзаменувала нашу Катерину Бондаренко; цей матч на корті Артура Еша закінчився пізно ввечері за київським часом.

«Грайте, хлопці, не за гроші, а за престиж!»

«Грайте, хлопці, не за гроші, а за престиж!»

Цієї осені остаточно визначаться 16 учасників наступного чемпіонату Європи, що пройде на полях України й Польщі. Поки інші торують собі шлях на Євро–2012, наша збірна продовжує шукати свою гру в товариських матчах. Найближчими днями «синьо–жовті» зіграють із двома суперниками, з якими ніколи раніше не зустрічалися. Уже завтра в Харкові відбудеться спаринг із чемпіонами Південної Америки — уругвайцями, а 6 вересня у Празі — з чехами.

Затишшя на екваторі

Затишшя на екваторі

Програма середи — п’ятого дня ХІІІ літнього чемпіонату світу, що триває в південній Кореї, — виявилася напрочуд короткою і складалася всього з одного пункту. Вочевидь, організатори вирішили надати легкоатлетам можливість відволіктися від змагальних буднів і просто відпочити або ознайомитися з самим містом Тегу. Щоправда, настрій українців поки що не сприяє релаксації, адже наша команда ще не завоювала жодної медалі, тоді як на п’єдестал сходили спортсмени вже 28 держав. Попереду — росіяни й американці, котрі здобули по чотири золоті нагороди; кенійці — на одну менше. В очковому заліку, куди заносять місця з першого по восьме, «синьо–жовті» наразі 30–ті: у нашому активі одна п’ята й одна сьома позиції.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики