Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже...

Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже...

На перший погляд, результати соціологічних досліджень про ставлення українців до незалежності дивують. Громадська думка втратила те піднесення, яке спостерігалося 20 років тому. Якщо в 1991 році за незалежність України проголосувало 90% учасників референдуму, то в 2011–му так учинило б лише 46,6% українців. Принаймні про це свідчать результати дослідження, презентованого вчора Інститутом соціології НАНУ та фондом «Демократичні ініціативи».

«Програно бій, але не війну!»

«Програно бій, але не війну!»

Вівторкове рішення Вищого адмінсуду України щодо дегероїзації Романа Шухевича та Степана Бандери викликало неабиякий резонанс у проукраїнських колах. Колишній Президент України Віктор Ющенко, автор указів про присвоєння звання «Герой України» головнокомандувачу УПА та провіднику ОУН, уже заявив, що оскаржить у Верховному Суді рішення Вищого адмінсуду, повідомляє прес–служба «Нашої України». Водночас Ющенко певен, що рішення ВАСУ не має великого значення: «Шухевич і Бандера вже давно є Героями України в серцях українців. Вони були і будуть ними».

Тальне — як Львів

Тальне — як Львів

Після Львова зображення пробитої кулею голови Президента Віктора Януковича почали з’являтися на Черкащині. Їх малюють уночі під трафарет сірою фарбою невідомі «месники». На лобі Президента — червона цятка, наче слід від кулі. Знизу дописано — «Досить терпіти»

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики