НОВИНИ ПЛЮС

04.08.2011

Відділ кадрів

Президент Віктор Янукович звільнив Тимофія Мотренка з посади начальника Головного управління державної служби України. 62–річний Мотренко залишає Кабмін у зв’язку з виходом на пенсію. Він очолював управління держслужби ще з 2003 року.

Справа Тимошенко

У ВО «Батьківщина» стверджують, що адміністрація Президента готує нові провокації проти Юлії Тимошенко. Про це йдеться в повідомленні прес–служби партії. За її даними, Тимошенко можуть звинуватити у причетності до вбивства Вадима Гетьмана та Євгена Щербаня.

Черновецький — громадянин Ізраїлю?

Міський голова Києва Леонід Черновецький, всупереч законодавству України, має подвійне громадянство та є підданим не лише України, а й Ізраїлю. Про це повідомило ізраїльське видання IzRus. Джерело в міністерстві внутрішніх справ Ізраїлю підтвердило газеті «Коммєрсант–Україна»: в державному обліковому реєстрі значиться громадянин Черновецький Леонід Михайлович 1951 р. н., який репатріювався в Ізраїль у 1994 році та проживає в Тель–Авіві–Яффо. Ізраїльський паспорт має нібито і його дружина Аліна Айвазова. В оточенні Черновецького спростували такі дані.

Азаров в інтернеті

Прем’єр–міністр Микола Азаров запевняє, що бере до відома дописи, які залишають користувачі інтернету на його Facebook’у. «По можливості я заходжу на цю сторінку. Читаю запитання, зауваження. Найважливіші з них беру до відома, роблю висновки і, якщо потрібно, розпорядження, — написав глава уряду у сервісі Facebook, до якого долучився цими днями. — Але зрозумійте, відповідати на всі повідомлення просто не зможу, і ця сторіночка — не книга скарг та не запис на прийом, а майданчик для обміну думками, інформацією».