«Мазепинці» атакують

«Мазепинці» атакують

Інцидент трапився, коли Філатов на власному гелікоптері, яким управляв пілот, намагався приземлитися поблизу міста Підгороднє. Коли машина заходила на посадку над берегом річки Самара, невідомий обстріляв гвинтокрил iз вогнепальної зброї: кулі пробили лопать, обшивку двигуна, залишили сліди на захисному покритті корпусу.

«Мамо, а ти ж мені казала...»

«Мамо, а ти ж мені казала...»

Злий жарт зіграв зі злодюжкою мобільний телефон, який він знайшов у вкраденій машині. Трапилося це у селі Піщане Золотоніського району, де гостював 23–річний житель Київщини. Після гостин парубок вирішив якомога швидше дістатися домівки і скористався для цього чужим авто. Біля магазину він помітив «Жигулі» з ключами у замку запалення, тож сів за кермо і рушив. Але автівка заглохла через кілька сотень метрів.

Оковита або життя!

Оковита або життя!

Неконтрольовані нерви здали в 29–річного жителя села Замагора у Верховинському районі, котрий підозрюється у вбивстві односельчанина. Чоловік, якого вже притягували до кримінальної відповідальності за заподіяні людині тяжкі тілесні ушкодження, перебуває на обліку в лікарні як душевнохворий. Цього разу він навідався до місцевої продуктової крамниці по горілку, коли там нікого з відвідувачів не було. Позаяк грошей у нього не виявилося, то почав вимагати пляшку в борг.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики