Прорив відбувся на курорті

Прорив відбувся на курорті

Уже більше року киянин Долгополов вважається найкращим тенісистом України — відтоді як випередив у рейтингу Асоціації тенісистів–професіоналів багаторічного лідера нашої збірної Сергія Стаховського. Та, попри це, Сашкові тривалий час ніяк не вдавалося записати до свого активу перемогу на турнірах АТР — на відміну від Стаха, котрий назбирав уже чотири трофеї в одиночному розряді і три — в парному.

Із гендерною рівністю

Із гендерною рівністю

Дві нагороди привезли українські сучасні п’ятиборці з британського Мідуея, де позавчора закінчилася континентальна першість. Загалом до Англії їздили восьмеро наших спортсменів, порівну чоловіків та жінок. І в результаті на кожну зі статей припало по медалі третього ґатунку: бронзовими призерами в особистій першості стали Дмитро Кирпулянський та Вікторія Терещук.

Не так те «золото», як путівки

Не так те «золото», як путівки

Із наближенням головних Ігор чотириріччя медальна складова континентальної чи світової першості відходить на другий план. Головне завдання — олімпійські ліцензії. Тож боротьба на чемпіонаті Європи з кульової та стендової стрільби, що в понеділок почався в Белграді, точитиметься насамперед за перепустки до Лондона. Головний сайт турніру вельми об’ємистим банером на своїй титульній сторінці інформує відвідувачів, що впродовж двох тижнів «кульовики» розіграють 35 олімпійських путівок, а «стендовики» — 13.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики