Оцінка за техніку читання

Оцінка за техніку читання

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко підрахував, що для ознайомлення з матеріалами справи стороні підсудної знадобиться щонайменше 25 днів. Народний депутат від БЮТ дійшов такого висновку вчора під час публічного експерименту з читання. Власенко витратив на одну сторінку 3 хв. 21 сек.

«Ф» його «З»...

«Ф» його «З»...

Як стало відомо «УМ» зі своїх джерел, спроба об’єднання деяких опозиційних сил під прапором «Фронту змін» зазнала невдачі. Досить рейтинговий лідер «ФЗ» Арсеній Яценюк остаточно відмовився «взяти під крило» партії «За Україну!» В’ячеслава Кириленка, «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та «Собор» Анатолія Матвієнка. Мотивація: Яценюк розуміє, що ці троє майже нічим не посприяють рейтингу «ФЗ», а натомість відберуть чимало місць у прохідній частині списку до Верховної Ради.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Куди впадає Волга

Куди впадає Волга

Резонансне затримання очільника Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волги на 72 години сталося позавчора, а вже вчора Феміда обрала Волзі міру запобіжного заходу — утримання під вартою протягом двох місяців. У Генпрокуратурi вирішили не чекати стандартнi три доби для підготовки обґрунтування арешту. Виходить, що в слідства ГПУ достатньо аргументів для доведення своєї позиції в суді, а самого голову Держфінпослуг, очевидно, «вели» вже вiддавна. Тим більше що напередодні — 15 липня — було затримано двох його підлеглих: директора департаменту юридичного забезпечення Держфінпослуг Євгена Гантімурова і колишнього помічника керівника ДКФП Олега Чернушенка.

Всі статті рубрики