«Будинок» для хліба

«Будинок» для хліба

Монастирищенський район Черкаської області тепер має свій сучасний елеватор, у будівництво якого вкладено 45 мiльйонiв гривень. Загальна потужність елеватора — 50 тисяч тонн зерна. Усього ж збудовано 10 елеваторних модулів.

Створюємо моделi здорового суспiльства

Створюємо моделi здорового суспiльства

Уже другий рік поспіль Фонд братів Кличків спільно з Фондом Конрада Аденауера реалізують молодіжний проект «Оздорови суспільство!» Про його особливості «УМ» розповіла виконавчий директор БО «Фонд братів Кличків» Ганна Старостенко.

Привіт від «Сатани»

Привіт від «Сатани»

Жителі Первомайського та Кривоозерського районів Миколаївщини звернулися з листами до Президента України та Генпрокурора України з вимогою особисто втрутитися в екологічну ситуацію в цих районах. Терпець у селян урвався після того, як правоохоронці масово почали порушувати кримінальні справи проти тих мешканців, які останнім часом активно боролися з демонтажем покинутих військовими ракетних шахт на території цих двох районів. Доведених до відчаю людей звинуватили... в незаконному зборі врожаю на своїх же полях! Однак самі селяни підозрюють, що причину висмоктано з пальця, а з ними таким чином просто хочуть поквитатися.

Всі статті рубрики