Вбили за роботу?

Вбили за роботу?

У серпні виповниться рівно рік вiдтодi, як редактор харківської газети «Новий стиль» Василь Климентьєв поїхав з дому на срібному «BMW», після чого живим його вже ніхто не бачив. Напередодні трагічної дати прокурор області Геннадій Тюрин озвучив останні новини про хід розслідування резонансної справи. За його словами, у слідчих наразі залишилася лише одна з восьми названих раніше версій: причиною зникнення журналіста стала професійна діяльність. Тобто припущення, що редактора могли вбити заради дискредитації впливових на Харківщині людей, не підтвердилося.

Пігулки для «кайфу»

Пігулки для «кайфу»

Одразу трьох студентів місцевих вишів змушені були реанімувати у відповідному відділенні медики третьої міськлікарні після того, як цих юнаків віком 20—23 роки привезли сюди з «п’ятачка» перед входом до одного з розважальних закладів наддніпрянського міста. Спричинений наркотичним отруєнням стан пацієнтів був тяжким, один із них узагалі прийшов до тями тільки через три дні. Двоє його «братів по нещастю» постраждали менше, тож їх уже виписали з лікарні, а от їхньому приятелю знадобиться триваліше лікування. Як з’ясували правоохоронці, хлопці наковталися знеболювальних пігулок, що мають продавати в аптеках тільки за рецептами лікарів. Причому «найхоробріший» студент спожив їх одразу 30 штук (!), двоє інших — по 20.

«Загублений» доказ

«Загублений» доказ

Днями прокуратура області порушила кримінальну справу проти виконувача обов’язків начальника сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів міліції. Адже, як з’ясували працівники прокуратури та відділу внутрішньої безпеки обласної міліції, згаданий правоохоронець боровся з поширенням наркотиків на ввіреній йому території вельми специфічно.

По кілера — до Литви

По кілера — до Литви

«УМ» уже повідомляла про резонансне вбивство: наприкінці червня 2010 року двоє на мопеді холоднокровно розстріляли Олега Колодяжного біля під’їзду власного будинку в Саках, причому на очах його дружини. У 33–річного чоловіка влучили 14 iз 20 куль, випущених з автомата. Двоє нападників у масках спокійно зникли з місця злочину на тому ж мопеді. А незадовго до цього на Колодяжного, який багато зробив для облаштування рідного селища і тому мав авторитет у рядових виборців, було скоєно зухвалий напад, пiсля якого чоловiк потрапив на лікарняне ліжко. Начебто через те, що відстоював законне і прозоре вирішення питання щодо оренди двох гектарів селищної прибережної території біля центрального пірсу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Дозаправка»... опієм

«Дозаправка»... опієм

У Полтаві співробітники Державтоінспекції поставили умовний шлагбаум перед 46–річним водієм автобуса «Богдан», який перевозив пасажирів на одному з найпопулярніших у місті маршрутів «Огнівка — Інститут зв’язку». Бо ж при перевірці документів запах алкоголю від нього було чути навіть «неозброєним» носом.

Всі статті рубрики