Вирок «скасував» самогубством

Вирок «скасував» самогубством

Менше доби спромігся перебути в ізоляторі тимчасового утримання Івано–Франківського міськвідділу міліції 22–річний мешканець Надвірнянського району. Напередодні колегія суддів палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Прикарпаття визнала його винним у скоєнні крадіжок та втягненні у злочинну діяльність неповнолітньої особи.

«Випрані» мільйони

«Випрані» мільйони

Більш ніж півтора мільйона готівкою за один день вилучили правоохоронці у фірми, що допомагала підприємцям ухилятися від сплати податків. Злочинців затримали на гарячому у двох місцях Харкова саме в момент передачі клієнтам солідних сум грошей. Того ж дня учасники спецоперації, у якій брали участь співробітники столичного Департаменту внутрішньої безпеки МВС та їхні харківські колеги, провели більше 20 обшуків в офісах приватних фірм та у квартирах організаторів конвертаційного центру.

Політ нормальний, бачу мак

Політ нормальний, бачу мак

Хто додумався з висоти пташиного польоту шукати ретельно замасковані серед кукурудзиння, соняшників чи у зовсім глухих, де й дідько ногу зламає, місцях посіви снодійного маку, достеменно не встановлено. Та для деяких закононеслухняних прикарпатських селян ця новація, схоже, справила ефект бомби, що впала з неба. Особливо для тих, хто вирощує сотню і більше цих рослин, позаяк усе, що виявлять правоохоронці понад норму, тягне за собою кримінальну відповідальність. Із цією «мужицькою арифметикою», як свідчить практика, знайомі далеко не всі цінителі маку.

Всі статті рубрики