Епідемія «ейяф’ятлайокутлізму»

Епідемія «ейяф’ятлайокутлізму»

Після ажіотажу, який викликали у світі виверження спершу ісландських, а потім чилійського вулканів, нагадали про себе й вогнедишні гори Африки. Оскільки тепер, здається, жодне виверження не обходиться без проблем для авіації (хоча ще років десять тому й вулкани вивергалися, і повітряний простір не закривали, але масового падіння літаків при цьому не спостерігалося), африканські повітроплавці теж забили на сполох. 13–кілометровий заввишки стовп попелу з вулкана в Еритреї змусив оголосити надзвичайний стан управління цивільної авіації Єгипту.

Мільярдерка без клепки

Мільярдерка без клепки

Найбагатшу жінку Франції визнали недієздатною. До такого висновку дійшли судові експерти, оглянувши 88–річну Ліліан Бетанкур — власницю косметичної імперії L’Oreal, чий статок минулого року оцінювали в 20 млрд. доларів. У мільярдерки виявили захворювання мозку, яке, на думку фахівців, не може не позначатися на розумовій та фізичній діяльності. Отже, зробили висновок медики, Бетанкур потрібен захист і нагляд у всіх повсякденних справах. Їй рекомендовано призначити опікуна.

Етап у безвість

Етап у безвість

Адвокати колишнього керівника компанії ЮКОС Михайла Ходорковського та екс–очільника МФО «Менатеп» Платона Лебедєва подали наглядову скаргу на вирок судді Хамовнічеського суду Москви Віктора Данилкіна, який засудив їхніх підзахисних до 14 років колонії загального режиму за розкрадання нафти. Про це повідомила журналістам керівник прес–служби Мосміськсуду Анна Усачова, нагадавши, що згідно з вимогами кримінально–процесуального кодексу Росії, спершу суддя наглядової групи вирішує, задовольнити чи відхилити прохання про порушення наглядового виробництва по скарзі. Якщо рішення позитивне, розглядається питання про призначення слухань щодо скарги в президії Мосміськсуду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики