Про Вовка помовка

Про Вовка помовка

Учора Печерський райсуд Києва знову засідав із приводу кримінальної справи, порушеної проти екс–міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Якщо минулого разу Юрія Віталійовича привезли в суд із лікарні, то цього разу — з добре знайомого Лук’янівського СІЗО. Там, у санчастині, він виходить із голодування. Почавши їсти і дійшовши від каш до нежирної риби, лідер «Народної самооборони» став виглядати значно краще. В інтерв’ю «Українській правді» він написав із–за ґрат, що поправився на чотири кілограми і почувається добре.

Рекет у «вакцинах Юлі»

Рекет у «вакцинах Юлі»

Окружний суд США по округу штату Орегон ухвалив рішення втричі збільшити суму позову «Укрвакцини» проти посередників, які постачали Україні ліки у 2008–2009 роках. Як пояснили адвокати «Укрвакцини», компанія подала позов відповідно до статусу про організації, що перебувають під впливом рекетирів і корумпованих організацій, який передбачає відшкодування збитку в потрійному розмірі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Роман Безсмертний: В Україні білоруська влада вилетіла б, як корок із шампанського

Роман Безсмертний: В Україні білоруська влада вилетіла б, як корок із шампанського

Минулого тижня Віктор Янукович відправив у відставку посла України в Республіці Білорусь Романа Безсмертного. Цю звістку політик–«нашоукраїнець» сприйняв більш ніж спокійно — він її чекав. Адже був у нинішній українській владі «чужорідним тілом». За рік дипломатичної роботи в Мінську (на цю посаду його призначив Президент Ющенко) Безсмертний не раз дозволяв собі критику на адресу офіційного Мінська і запам’ятався навмисним ігноруванням інавгурації президента Лукашенка. Сьогодні він каже, що прожив дуже корисний для себе рік. І навіть заявляє, що надто делікатно висловлювався про «бацьку». Україна, на думку екс–посла, не має стояти осторонь порушень прав людини у Білорусі.

Додому Роман Безсмертний планує повернутися через тиждень–другий — зараз ще завершує справи у Мінську (тому поспілкуватися ми змогли за допомогою «Скайпу»).

Всі статті рубрики