Шпигунка, яка його редагує

Шпигунка, яка його редагує

Колишня російська шпигунка Анна Чапман, яка прославилася не так умінням роздобувати для своєї держави іноземні секрети, як ефектними фото в соціальних мережах, тепер одна за одною підкорює сходинки кар’єрної драбини. Після «шпигунського скандалу» й екстрадиції зі США на батьківщину 29–річна волжанка стала справжньою зіркою — знімається в напівоголеному вигляді для глянцевих журналів, веде програму на телебаченні і входить до громадської ради молодіжного руху провладної партії «Єдина Росія» — «Молодої гвардії». А тепер спробує себе ще в одній іпостасі: головного редактора. Практика запрошувати на посаду главреда одного–двох випусків досить поширена в деяких виданнях, але зазвичай ідеться про «гламурні» розважальні журнали. Анну ж запросили в серйозний аналітичний вісник Venture Business News.

Робін Гуд із розкосими очима

Робін Гуд із розкосими очима

У Гонконзі з’явився власний Робін Гуд, причому — жіночої статі, та ще й інкогніто. Ця особа ночами вбирається в чорний одяг і виходить на вулиці, де роздає жебракам гроші, а також консерви і локшину швидкого приготування. Свою місію китаянка виконує в масці, що приховує її обличчя.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оголошення в під’їзді: «Свердлю бетон у будь–який зручний для вас час. Тел.: 322–2–223». Нижче — приписка маркером: «Сволото, нарешті–то я тебе знайшов!»

Всі статті рубрики