Тиждень на 14 томiв

Тиждень на 14 томiв

Позавчора, коли Юлія Тимошенко опинилася за крок від арешту, Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи за обвинуваченням екс–Прем’єрки у перевищенні службових повноважень під час підписання «газових» угод 2009 року. На Різницькій хочуть чимшвидше передати справу до суду, тож уже вчора Тимошенко та її захисник Сергій Власенко почали знайомитися з матеріалами справи.

На воді та каші

На воді та каші

Повернувшись до Лу­к’янiвського СІЗО після суду в понеділок, Юрій Луценко одразу опинився в медичній частині ізолятора. За словами дружини екс–глави МВС Ірини Луценко, Юрiй втрачав свідомість, оскільки в СІЗО не надають необхідного догляду. А організм лідера «Народної самооборони», що припинив голодування, украй ослаблений.

«Зелене» світло для червоного

«Зелене» світло для червоного

Учора набув чинності горезвісний закон про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні, який передбачає вивішування радянських прапорів поряд із державними у дні, пов’язані з вшануванням подій війни СРСР проти Третього рейху. Текст документа оприлюднено в газеті «Урядовий кур’єр». Вийшовши у друк після підписання Президентом Януковичем, закон став істиною в останній інстанції. Очевидно, його «прив’яжуть» і до відзначення 70–ї річниці початку ВВВ — 22 червня.

Шахтарська каска і небезпека

Шахтарська каска і небезпека

На Соборній площі Черкас, куди позавчора ввечері обіцяли прийти опозиціонери, раптом розпочалася реконструкція — там стоїть важка техніка й огорожа; суд заборонив мітинг на центральному майдані. Тож об’єднана черкаська опозиція зібралася на Театральній площі. Представники й симпатики УНП, «Нашої України», НРУ, «Свободи», «Батьківщини», ГО «Воля ХХІ» після мітингу попрямували таки на Соборну — до дверей обласної держадміністрації. І залишили для «губернатора» Сергія Тулуба шахтарську каску із зібраними 33 гривнями на квиток до Донецька. А на вказівник «Визначні місця світу», встановлений неподалік, супротивники влади почепили ще один — «До Донецька та Харцизька». Також вигадливі опозиціонери не забули просапати та потруїти колорадських жуків на картоплі, котру демонстративно висадили на клумбі перед облдержадміністрацією після заклику Прем’єр–міністра Азарова «брати в руки лопати й годувати себе самим».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики