Зірковий «заліт»

Зірковий «заліт»

«Оскароносний» пуерториканець Бенісіо дель Торо незабаром уперше стане батьком. Для 44–річної зірки фільмів «Трафік», «21 грам», «Че» ця новина стала хоч і приємною, але великою несподіванкою. Річ у тім, що нащадка Бенісіо носить під серцем жінка, з якою актор навіть не перебуває у близьких стосунках. Так, зустрічалися кілька разів на вечірках...

То, може, ти і м’яса поїси?

То, може, ти і м’яса поїси?

Так звана «здорова» їжа — це, звісно, чудово, але все ж — дуже виснажливо. Ось і актриса Наталі Портман відмовилася від суворої веганської дієти, на яку «присіла» 2009 року і яка зовсім виключає споживання продуктів тваринного походження. Про це ізраїльсько–голлівудська зірка розповіла в інтерв’ю сайту Omg.yahoo.com. За словами володарки «Оскара»–2011, вона змушена переглянути режим харчування у зв’язку з вагітністю.

60 тисяч на епілятор

60 тисяч на епілятор

Скандальний прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі, якого судять за зв’язок із неповнолітніми дівчатами, вперше визнав, що таки заплатив марокканській танцівниці Рубі 60 тисяч євро. Як повідомляє британський таблоїд «Сан», 74–річний Берлусконі зізнався, що «допоміг матеріально» кралі, якій на той час не виповнилося 18, винятково «зі співчуття». Більше того, саме «пожертва» прем’єра мала вирвати юну марокканку з тенет проституції — він сподівався, що на ці гроші Рубі придбає апарат для лазерної епіляції і відкриє власний салон краси, аби не заробляти на життя повією.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Уявляєте, куме, Путін не вийшов до українських журналістів!

— Та він і зростом теж не вийшов...

Всі статті рубрики