Зірковий «заліт»

14.04.2011
Зірковий «заліт»

«Оскароносний» пуерториканець Бенісіо дель Торо незабаром уперше стане батьком. Для 44–річної зірки фільмів «Трафік», «21 грам», «Че» ця новина стала хоч і приємною, але великою несподіванкою. Річ у тім, що нащадка Бенісіо носить під серцем жінка, з якою актор навіть не перебуває у близьких стосунках. Так, зустрічалися кілька разів на вечірках...

Очевидно, саме наслідком однієї з таких вечірок і стала вагітність 31–річної телезірки й моделі, дочки знаменитого рок–музиканта Рода Стюарта Кімберлі. До речі, хоч загалом дітей у Рода восьмеро, цей онук стане для нього першим. Сама Кім зізнається: вони з Бенісіо не пара, але для обох ця дитина є бажаною й очікуваною. І дель Торо, мов­ляв, майбутню матір свого первістка дуже підтримує.

І Бенісіо, й Кімберлі зараз офіційно ні з ким не зустрічаються. Хоча в минулому Стюарт вела бурхливе особисте життя: у її «доробку» багато романів із рок–музикантами та акторами (серед яких і красунчик Джуд Лоу), а із зіркою реаліті–шоу «Лагуна» Таланом Торріеро Кім була навіть заручена. Дель Торо ж свого часу зустрічався з дочкою легендарного Марчелло Мастрояні — К’ярою — та італійською актрисою Валерією Голіно.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Актриса, телезірка й дочка відомого продюсера Аарона Спеллінга Торі готується стати мамою вже втретє. Дружина свого колеги по акторському цеху Діна Макдермотта повідомила у «Твіттері»: «Ми з Діном вагітні!!!»

У подружжя вже є двоє дітей — чоририрічний Лайам та дворічна Стелла. Торі, яка прославилася роллю Донни в телесеріалі «Беверлі Хіллз 90210», іще минулого року натякала на те, що мріє народити ще одне маля.