60 тисяч на епілятор

14.04.2011
60 тисяч на епілятор

Скандальний прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі, якого судять за зв’язок із неповнолітніми дівчатами, вперше визнав, що таки заплатив марокканській танцівниці Рубі 60 тисяч євро. Як повідомляє британський таблоїд «Сан», 74–річний Берлусконі зізнався, що «допоміг матеріально» кралі, якій на той час не виповнилося 18, винятково «зі співчуття». Більше того, саме «пожертва» прем’єра мала вирвати юну марокканку з тенет проституції — він сподівався, що на ці гроші Рубі придбає апарат для лазерної епіляції і відкриє власний салон краси, аби не заробляти на життя повією.

Про все це Берлусконі розповів у будинку міланського суду, куди прийшов на інший процес, у якому виступає підсудним, — з приводу фінансових махінацій його медійної групи Mediaset. Очільник італійського уряду додав, що на момент знайомства з Рубі «був переконаний, ніби вона — онука президента Єгипту Хосні Мубарака». Над тим, чому в такому разі дівчині доводиться торгувати собою в Італії, «благодійник», очевидно, не замислювався.

Нагадаємо, прокуратура Мілана обвинувачує прем’єр–міністра Італії в тому, що він 13 разів вступав у сексуальний зв’язок із неповнолітньою на той час Рубі і платив їй за це гроші. А потім спробував приховати цей факт, перевищивши службові повноваження.

Крім того, обвинувачення вважає, що Берлусконі лише впродовж двох місяців заплатив за секс іще 32 жінкам. Сам Сильвіо запевняє, що ніколи не платив за сексуальні послуги.