То, може, ти і м’яса поїси?

14.04.2011
То, може, ти і м’яса поїси?

Так звана «здорова» їжа — це, звісно, чудово, але все ж — дуже виснажливо. Ось і актриса Наталі Портман відмовилася від суворої веганської дієти, на яку «присіла» 2009 року і яка зовсім виключає споживання продуктів тваринного походження. Про це ізраїльсько–голлівудська зірка розповіла в інтерв’ю сайту Omg.yahoo.com. За словами володарки «Оскара»–2011, вона змушена переглянути режим харчування у зв’язку з вагітністю.

Портман каже, що почала вживати в їжу деякі продукти тваринного походження — такі як молоко, сир і яйця, бо відчула фізичну потребу в них. «У моєму становищі необхідно стежити за кількістю вітаміну B12 і заліза, що надходить в організм», — зазначила виконавиця ролі «Чорного лебедя». Тим самим Наталі визнала, що рослинне меню не забезпечує людину всіма необхідними речовинами.

При цьому 29–річна Портман повністю не відмовляється від своїх харчових звичок — вона й надалі не хоче споживати м’ясо та рибу.

Чи збирається акторка повернутися до веганської дієти після народження дитини, вона не уточнила. За планом, первісток з’явиться на світ улітку. Може, до того часу Наталі вже й рибою смакуватиме?

До речі, в інтерв’ю журналістам Портман зізналася, що ще не знає статі своєї майбутньої дитини.