Дев’ять патріотів

Дев’ять патріотів

Розслідування справи за фактом пошко­дження пам’ятника Сталіну дещо несподівано пішло додатковим руслом. На етапі досудового слідства, як уже повідомляла «УМ», винуватців епатажу правоохоронці «ліпили» із винятково патріотично налаштованих хлопців. «Тризубівців» звинувачують за ознаками статті 194 КК, тож за умисне знищення або пошкодження чужого майна їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Вже за тиждень — 13 квітня — у Жовтневому районному суді Запоріжжя відбудеться слухання справи по суті, а на попередньому засіданні суддя Віктор Татаринов розглянув низку клопотань адвокатів, які захищають інтереси звинувачуваних у відпилюванні голови «увічненому вождеві».

«Газував» у горах

«Газував» у горах

Коли до Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про зухвале, серед білого дня, викрадення газоконденсату з трубопроводу у віддаленій місцевості Карпат, оперативники й не підозрювали, який крутий «екшн» очікує їх попереду. Після отриманого телефонного сигналу від охоронця підприємства «Львівгазвидобування» про двох зловмисників, котрі вантажили бочки з викраденими вуглеводнями до автомобіля ЗІЛ–131, на місце НП негайно виїхала міліцейська група захоплення.

Нав’язливий «сервіс»

Нав’язливий «сервіс»

Для 40–річного інваліда другої групи, котрий мешкав у власному будинку на околиці Полтави, знайомство з цим метким земляком, здавалося, стане дарунком долі. Адже останній шукав тимчасового прихистку на короткий термін, а господар зі своєю пенсією, що не сягала навіть 800 гривень, був зовсім не проти бодай невеликого доважку до неї. Тим паче що квартирант одразу брався допомогти обділеному долею чоловіку ще й у вирішенні задавнених проблем. Чи не найпекучішою серед них була необхідність підготувати легковик господаря до технічного огляду. При цьому з’ясувалося, що приятелі нового знайомого працюють саме на станції технічного обслуговування, тож вони «відрихтують» старенькі «Жигулі» восьмої моделі так, що за них можна буде виручити досить пристойну суму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики