Спайс народить бейбі

Спайс народить бейбі

2011–й не випадково за східним календарем проходить під знаком Кролика. Якщо минулий рік у світі шоу–бізнесу ознаменувався численними розлученнями й розривами стосунків, то ледве не кожен день року поточного радує повідомленнями про зіркові вагітності. Не стали винятком і колишні колеги по гурту «Спайс гьорлз», які, схоже, уклали з лелекою колективний підряд. Спершу про свій «цікавий стан» повідомила Бейбі Спайс Емма Бантон, потім про те, що нарешті носить під серцем довгоочікувану доньку, оголосила Пош — Вікторія Бекхем. А тепер до когорти майбутніх матусь долучилася й Скеарі Спайс («Страшненька Перчинка») Мел Бі. Черга за Джері Холлівел і Мелані Чісхолм?

А як із «першою шлюбною ніччю»?

А як із «першою шлюбною ніччю»?

«О, Русь моя! Жена моя! До боли / Нам ясен долгий путь!» — писав свого часу у відомому вірші Олександр Блок. Мешканці американського міста Дарем, що в штаті Північна Кароліна, пішли не так далеко, як російський поет, і одружилися не з країною, а «всього лише» зі своїм населеним пунктом. Зате — не образно, а, вважай, по–справжньому.

І хобіт, такий молодий...

І хобіт, такий молодий...

Шанувальники екранізацій знаменитих творінь класика жанру фентезі Джона Р. Р. Толкіна задоволено видихнули: нарешті. Після довгих років розмов, очікувань, зволікань, розчарувань і попередньої підготовки почалися зйомки фільму «Хобіт». Про це в понеділок повідомила агенція «Ассошіейтед пресс». Режисером картини є Пітер Джексон — той самий творець «оскароносної» кінотрилогії «Володар перснів», знятої за трьома книгами Толкієна. І зйомки знову відбуваються в Новій Зеландії — тамтешня фактично незаймана природа щонайкраще передає красу казкового світу Середзем’я, створеного в 1930—1950–х роках уявою Джона Рональда Руела Толкієна.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рабинович із дружиною їдуть за кордон. Документи в них оформлені не зовсім бездоганно.

— Ви можете довести, що вона — ваша дружина? — запитує прикордонник.

Рабинович, зітхаючи:

— Даю вам тисячу гривень, якщо ви доведете, що вона — не моя дружина.

Всі статті рубрики