Спайс народить бейбі

24.03.2011
Спайс народить бейбі

2011–й не випадково за східним календарем проходить під знаком Кролика. Якщо минулий рік у світі шоу–бізнесу ознаменувався численними розлученнями й розривами стосунків, то ледве не кожен день року поточного радує повідомленнями про зіркові вагітності. Не стали винятком і колишні колеги по гурту «Спайс гьорлз», які, схоже, уклали з лелекою колективний підряд. Спершу про свій «цікавий стан» повідомила Бейбі Спайс Емма Бантон, потім про те, що нарешті носить під серцем довгоочікувану доньку, оголосила Пош — Вікторія Бекхем. А тепер до когорти майбутніх матусь долучилася й Скеарі Спайс («Страшненька Перчинка») Мел Бі. Черга за Джері Холлівел і Мелані Чісхолм?

У 35–річної Мелані Браун уже є двоє дочок — від першого чоловіка, танцівника Джиммі Гульзара, та короткого зв’язку з відомим голлівудським коміком Едді Мерфі. А для її нинішнього чоловіка, продюсера Стівена Бе­лафонте, це буде перша дитина. «Ми справді схвильовані цією новиною, — зізналася Мел Бі у своєму «Твіттері». — Але ми б не планували й не чекали цього чотири роки, якби не були готові до батьківства й не були в захваті від цієї ідеї».

До речі, наприкінці минулого року подружжя ледве не розлучилося — Мелані зі Стівеном страшенно ревнують одне одного до численних фанатів та шанувальниць таланту. Але, судячи з усього, парочці вдалося налагодити стосунки.