Напилися — і поїхали

Напилися — і поїхали

Попзірка Крістіна Агілера після розлучення з продюсером і батьком своєї дитини Джорданом Братманом сумувала недовго. У співачки дуже швидко з’явився бойфренд, асистент із підбору акторів Меттью Ратлер. Вони познайомилися на знімальному майданчику мюзиклу «Бурлеск» і відтоді не розстаються, «запалюючи» разом на повну. Днями парочка навіть потрапила в поліцію — правоохоронці зупинили їхній автомобіль і виявили, що обоє п’яні як чіп.

Із привітом з енеоліту

Із привітом з енеоліту

Найдавнішою мумією в Європі вважають Еці — тіло чоловіка, виявлене в 1991 році між Австрією та Італією в гірському льодовику. «Крижана людина» жила в мідному віці — як показав радіовуглецевий аналіз, близько 5 300 років тому. Учені добре вивчили одяг, взуття, деталі спорядження і зброю, що були в Еці, а от побачити риси обличчя людини епохи енеоліту вдалося тільки зараз завдяки нідерландським ученим.

Лайка, що суперечить принципам

Лайка, що суперечить принципам

Уявити собі будинок моди «Крістіан Діор» без Джона Гальяно вже майже неможливо. Це колись шанувальники класичного стилю Діора хапалися за голови, дізнавшись про те, що посаду креативного директора їхньої улюбленої компанії вiддали «поганому дитю» французької моди. Але Гальяно довів, що можна зберегти витонченість ліній і благородність силуету, водночас вдихнувши в застояний став класики свіжий струмінь сучасних поглядів. Тому новина про те, що Джон більше не працює на «КД», стала для прихильників цього бренду громом серед ясного неба.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Останнім часом в Україні суттєво знизилася кількість розлучень. Ще б пак, стрибати у гречку стало невигідно — дуже подорожчала, або й нікуди — гречка ж дефіцит.

Всі статті рубрики