Напилися — і поїхали

03.03.2011
Напилися — і поїхали

Попзірка Крістіна Агілера після розлучення з продюсером і батьком своєї дитини Джорданом Братманом сумувала недовго. У співачки дуже швидко з’явився бойфренд, асистент із підбору акторів Меттью Ратлер. Вони познайомилися на знімальному майданчику мюзиклу «Бурлеск» і відтоді не розстаються, «запалюючи» разом на повну. Днями парочка навіть потрапила в поліцію — правоохоронці зупинили їхній автомобіль і виявили, що обоє п’яні як чіп.

Сама Крістіна відбулася переляком — хоч від неї й відгонило, як від самогонного апарата, співачка лише сиділа на пасажирському сидінні. Меттью пощастило менше: він був за кермом. Керування авто в нетверезому стані — це надзвичайно серйозне правопорушення, тому Ратлера дивом випустили під заставу в 30 тисяч доларів. Тепер у нього попереду суд. Агілері також довелося заплатити — 250 доларів. Поліцейський, який затримав зіркових пияків, зізнався: якби його так не розгнівав стан водія, пасажирку він би й не затримував. Але обоє поводили себе надто виклично, тому захотілося провчити й Крістіну.

У поліції наполягають, що і Ратлер, і його подружка повинні пройти курс лікування від алкоголізму в реабілітаційній клініці.

До слова, це вже не перше повідомлення про зловживання Христі алкоголем: нещодавно під час церемонії вручення премії «Греммі» вона впала на сцені — подейкують, саме тому, що була під мухою.