Поспішайте замовляти

Поспішайте замовляти

Відучора сайт УЄФА приймає замовлення на квитки на матчі Євро–2012, що стартує 8 червня наступного року. Швейцарські сервери не одразу впоралися з напливом охочих, тож функція замовлення запрацювала не в 0.00, а лише ввечері. Треба поспішати: черга по загальнодоступні квитки буде відкрита до кінця місяця. Уже зараз відомо, що заявок буде більше, ніж квитків, тому УЄФА на початку квітня проведе лотерею. Щасливчики отримають ваучери, які потім можна буде обміняти на повноцінні квитки.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Грають не банкноти, а патріоти

Грають не банкноти, а патріоти

Без Олександра Долгополова, зате з гарним настроєм та в дружній атмосфері готується національна збірна України до матчу Кубка Девіса, що стартує післязавтра в Харкові. У матчі першого раунду І групи Євро–Африканської зони наша команда поміряється силами з голландцями. Мета вже звична: уперше в історії українського тенісу пробитися до Світової групи Кубка Девіса. Саме про це збірники розповідали позавчора на прес–конференції в Києві.

Перепустка на п’єдестал

Перепустка на п’єдестал

За даними міжнародних організацій, скандинавські країни в переліку дер­жав із революційними настроями — перші з кінця, однак упродовж останніх п’яти днів (і шести наступних) на вулицях морозної столиці Норвегії дуже людно. Щоправда, «майдан» немає жодного відношення до політики. Десятки тисяч людей збираються на Університетську площу Осло, аби привітати переможців та призерів 48–го чемпіонату світу з лижних видів спорту, для яких о 19.30 за місцевим часом починається зіркова мить — церемонія нагородження.

Всі статті рубрики