Поспішайте замовляти

02.03.2011

Відучора сайт УЄФА приймає замовлення на квитки на матчі Євро–2012, що стартує 8 червня наступного року. Швейцарські сервери не одразу впоралися з напливом охочих, тож функція замовлення запрацювала не в 0.00, а лише ввечері. Треба поспішати: черга по загальнодоступні квитки буде відкрита до кінця місяця. Уже зараз відомо, що заявок буде більше, ніж квитків, тому УЄФА на початку квітня проведе лотерею. Щасливчики отримають ваучери, які потім можна буде обміняти на повноцінні квитки.

За даними польських медіа, перші квитки отримають поляк із Тарчина біля Варшави та українка з Білої Церкви, які були обрані у спеціальній лотереї.

Нагадаємо, квитки мають три цінові категорії залежно від важливості матчу на місця на стадіоні; вартість — від 300 до 6000 грн. При цьому квиток на футбол дозволить безкоштовно їздити в день матчу на громадському транспорті.

Процедура продажу квитків на Євро–2012 вперше передбачає преференції для мешканців міст–господарів: по 2 тисячі на кожний матч, тобто 32 тисячі для українців і 30 тисяч — для поляків.