Хто тепер скаже «гав»?

Хто тепер скаже «гав»?

Останні 30 років Китай на державному рівні дотримується політики «одна сім’я — одна дитина». Як повідомляє Сі–Ен–Ен, китайські демографи підрахували, що без цього закону населення країни на цей час було б більшим на 400 мільйонів осіб. Тепер же влада КНР вирішила піти ще далі й планує запровадити таке саме правило й щодо домашніх улюбленців. А в перенаселеному Шанхаї, кількість мешканців якого сягає 20 мільйонів, місцевий закон «одна сім’я — один собака» набуває чинності вже зараз. У місті з надзвичайно високою густотою населення налічується більше мільйона собак, яких ніде вигулювати, які забруднюють вулиці і скверики та кусають перехожих. Щороку реєструють від 100 до 140 тисяч випадків нападів собак на людей.

Милуватиметься «Греммі» у в’язниці

Милуватиметься «Греммі» у в’язниці

Суд американського штату Флорида визнав ямайського співака та музиканта в стилі регі Буджу Бантона винним у змові з метою поширення кокаїну. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, артистові загрожує щонайменше 15 років ув’язнення. За примхою долі, Феміда визвірилася на 37–річного артиста майже одразу після того, як йому усміхнулася Фортуна. Нагадаємо, минулого тижня Бантон, чиє справжнє ім’я Марк Майрі, здобув нагороду «Греммі» за альбом Before the Dawn («Перед світанком»), який визнали найкращим у категорії регі.

«Скажений пес» у глухому куті

«Скажений пес» у глухому куті

«Дуже страшно. Вулицями ходять банди екзальтованих молодиків і все на своєму шляху громлять. Яка там мирна революція! А от будинки, принаймні в Тріполі, не бомбили, як про це пишуть деякі газети». Так про свої враження від подій у Лівії розповідають українці, які втекли з країни, що фактично перебуває в стані громадянської війни. Літак Міноборони, який вилетів до столиці Лівії для евакуації звідти наших співвітчизників, позавчора пізно увечері повернувся до київського аеропорту «Бориспіль» зі 163 пасажирами на борту. Серед них — 125 громадян України, а решта — восьми інших країн, зокрема 11 поляків, 10 азербайджанців та п’ятеро росіян. Серед евакуйованих — 38 дітей та 47 жінок.

Всі статті рубрики