«Рідкісна птаха» від «Мертвого півня»

18.02.2011

На відміну від інших «зубрів» українського року, гурту «Мертвий півень» не відмовиш у працездатності та вигадливості. За останні п’ять років Місько Барбара і компанія випустили чотири альбоми, в яких вистачало і нових, і наново переграних старих пісень. Рік 2011–й готує шанувальникам творчості львів’ян нові подарунки: цього разу «Півні» працюють одразу над двома новими роботами.

Уже наприкінці цього місяця всі музиканти гурту з’їдуться до Києва, аби записати тут новий альбом, якому дали назву «Радіо Афродіта». Цій роботі передуватиме сольний виступ команди у столичному клубі «Докер ABC», запланований на 20 лютого — хлопці обіцяють зіграти як нові, так і вже добре знані старі речі. Цікавинкою вечора має бути спільний виступ «Мертвого півня» з вокалістом гурту «Кому вниз» Андрієм Середою.

А ось для шанувальників творчості гурту зі стажем інтригуючою є наступна новина: одночасно з «Радіо Афродіта» хлопці працюють над виходом у світ альбому, до якого увійдуть композиції «Півнів» зразка 90–х, котрі ніде не видавалися. Про те, скільки саме речей увійде до цієї роботи, що отримала назву «Рідкісна птаха», поки невідомо, але самі музиканти сподіваються на повноцінний диск.