Мучеників не виявлено. Протиріччя є

Мучеників не виявлено. Протиріччя є

Усіх запускати й нікого не випускати — здається, саме таким принципом керуються слідчі у справі про відпилювання голови та підрив пам’ятника Сталіну в Запоріжжі. Більше десяти членів організації ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери та позапартійних осіб досі перебувають за ґратами. Днями Запорізький обласний апеляційний суд не задовольнив скаргу запорізького студента Едуарда Андрющенка, який клопотав про своє звільнення з–під варти, мотивуючи це тим, що на момент руйнування пам’ятника Сталіну він і близько не був у районі запорізького обкому Компартії.

Єнакіївськими темпами

Єнакіївськими темпами

За неповний рік правління Президент Віктор Янукович наблизився до диктаторського режиму, як Леонід Кучма — аж в останній рік перебування на посту глави держави. До такого висновку схиляються більшість експертів, опитаних фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва напередодні річного ювілею Януковича на чолі держави.

Історія одна — «провайдери» різні

Історія одна — «провайдери» різні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Історик і політолог Олександр Палій, відомий статтями на історичну та політичну тематику у ЗМІ, написав повноцінний посібник–підручник «Історія України». Презентація книги, виданої ТОВ «Стилос», відбулася позавчора ввечері в київській книгарні «Є» за участю фонду «Україна–ЮНЕСКО».

«Мамо, ну нащо вам мішок?»

«Мамо, ну нащо вам мішок?»

Ажіотаж на ринку продовольства почав охоплювати навіть родини деяких представників влади. Так, на вчорашньому Кабміні «губернатор» Буковини Михайло Папієв розповів, як його родина запаслася цукром. «Мені дзвонить мама і каже: «Міша, я купила мішок цукру. Я правильно зробила?» На що я їй кажу: «Мамо, звичайно неправильно. Ви будете їсти його кілька років, а комусь іншому не вистачить», — розповів Папієв. Екс–міністр соціальної політики вважає, що його мати піддалася паніці через «ажіотаж у пресі», відтак Папієв закликав журналістів не нагнітати ситуацію.

Всі статті рубрики