НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прагнення Праги

Прагнення Праги

Чехія визначилася зі своїм послом у Києві. Очолювати дипмісію, яку вже понад рік представляє лише тимчасово повірений у справах ЧР в Україні Вітєзлав Півонька, Прага вирішила вислати нинішнього директора департаменту безпеки МЗС Чехії Івана Почуха.

З багатим — не судись!

З багатим — не судись!

Луганська Феміда «оригінально» відреагувала на протести громадськості з приводу покарання винуватця минулорічної дорожньотранспортної пригоди в Лисичанську. Нагадаємо, 23 грудня 2010 року автомобіль Honda Accord здійснив наїзд на людей, які рухалися по пішохідному переходу. Троє пішоходів загинули на місці пригоди.

Бангкокський раб

Бангкокський раб

57–річний український інженер Анатолій Вдовиченко 14 років працював у столиці Таїланду Бангкоку як підневільний робітник на фабриці кисневого обладнання. Про це чоловік заявив після свого звільнення. Наприкінці минулого року Вдовиченко попросив колегу–бірманця, який звільнився з фабрики, написати своїй родині в Україну.

За «путiнським» сценарiєм?

За «путiнським» сценарiєм?

Сьогодні про вибухи, якi минулого четверта пролунали в Макіївці, нагадують лише обсипаний фасад біля центрального входу ДП «Макіїввугілля» та заклеєні поліетиленовою плівкою вікна. Аналогічна картина біля торговельного центру «Голден плаза».

Всі статті рубрики