Міністри, які повільно читають

Міністри, які повільно читають

Сюрпризів не трапилося: колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко залишиться під арештом. Учора Апеляційний суд Києва розглядав скаргу на вердикт суду першої інстанції й вирішив залишити «нижче» рішення чинним. Суддя Олександр Биць оголосив, що служителі Феміди не знайшли достатньо підстав для перегляду постанови, при цьому врахували тяжкість скоєного Луценком злочину та поведінку екс–міністра.

А не зумієте — здасте партквитки!

А не зумієте — здасте партквитки!

Прем’єр–міністр Микола Азаров блискуче втер носа безхребетним тюхтіям із числа світових економістів, які не можуть скласти точного прогнозу виходу розвинених країн з економічної кризи. У нашій державі рецесія врочисто завершиться 24 серпня нинішнього року! Саме на День незалежності. Микола Янович помітив, що цьогоріч нашій дер­жаві виповнюється кругла дата — 20 рочків, і тому вирішив поставити додаткове завдання перед підлеглими. «До серпня Україна остаточно подолає кризу — причому як в економіці, так і у суспільній свідомості», — сказав він, відкриваючи вчорашнє засідання Кабміну. Урядова команда згадала славне минуле, коли трудові подвиги присвячували знаменним датам, і взялася занотовувати дату у блокноти. «Ми ставимо перед собою масштабні завдання, і якщо цілеспрямовано будемо їх вирішувати, то ювілей відзначимо достойно», — діловито поправивши окуляри, мовив Прем’єр.

П’ятнадцять секунд про «всю ніч»

П’ятнадцять секунд про «всю ніч»

Учора у Генпроку­ратурі журналістам продемонстрували фрагмент відеозапису допиту екс–Прем’єра Юлії Тимошенко 30 грудня 2010 року (тривалістю 15 секунд та без якісного звуку), де вона говорить слідчим про готовність знайомитися з матеріалами справи «хоч усю ніч». Нагадаємо, що того дня лідерка БЮТ провела в Головному слідчому управлінні ГПУ більше десяти годин, i це дало партії «Батьківщина» підстави заявити про застосування до Леді Ю «прямих тортур» — без перер­ви на відпочинок, води та їжі. Натомість на Різницькій — iнша версія: допит тривав лише дві години, а реш­ту часу Тимошенко з власної ініціативи знайомилася з матеріалами справи. І хоча слідчий пропонував їй піти, вона нібито відмовилася.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики