Наталя Добринська: Стати міністром — чому б і ні?

Наталя Добринська: Стати міністром — чому б і ні?

Відомо, що піднятися на вершину Олімпу легше, ніж утриматися на ній. Дехто, аби боляче не вдаритися при падінні, завершує кар’єру в ранзі непереможеного. Однак наша співрозмовниця, 28–річна Наталя Добринська, —– не з лякливих. Здобувши в Пекіні олімпійське «золото», вона планує в Лондоні–2012 відстояти титул королеви семиборства. Головною опоненткою Наталки, очевидно, буде, британка Енніс, яка з 2009 року не програла нашій співвітчизниці ще жодного старту. Проте Добринська сподівається знайти в собі внутрішні резерви, аби саме на головних стартах чотириріччя зробити вдалий ривок і здобути титул дворазової олімпійської чемпіонки.

Цікаво, що, й далі дбаючи про спортивну кар’єру, Наталя вирішила почати нову сторінку своєї історії — політичну – і пройшла до Вінницької облради за списком Партії регіонів. Про те, як і чому титулована легкоатлетка вирішила вести «подвійне життя», вона розповіла в інтерв’ю «УМ».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Між пісками і понад хмарами

Між пісками і понад хмарами

У період новорічно–різдвяного затишшя любителів спорту розважають учасники легендарного ралі–рейду «Дакар». Минулої суботи в Південній Америці стартували 33–ті за ліком най­складніші перегони. З огляду на африканські терористичні загрози, цього разу «Дакар» — уже втретє поспіль — їде по території Аргентини та Чилі. Усього тут заплановано провести 13 етапів, й останній фінішує 15 січня в Буенос–Айресі — місті, де й починали.

Хто не п’є на Новий рік

Хто не п’є на Новий рік

Тоді як пересічні громадяни в усіх куточках Землі піднімають келихи, святкуючи Новий рік, найкращі лижники переймаються відповідальними змаганнями. Уже п’ятий рік поспіль Міжнародна федерація лижного спорту з успіхом проводить престижний і комерційно вигідний «Тур де скі», який став для спортсменів справжнім випробуванням на міцність. У нинішньому сезоні лижники за десять днів мають подолати вісім дистанцій у чотирьох містах двох європейських держав. Загальна довжина траси для 75 чоловіків, що вийшли на старт, — 102 км, а для 57 жінок — 60 км.

Всі статті рубрики