Замкненим колом

Замкненим колом

Як уже повідомляла «УМ», минулої п’ятниці в Києві журналістам представили нового–старого тренера «Динамо» Юрія Сьоміна. Російський фахівець повернувся до України після півторарічної перерви, впродовж якої очолював колись рідний йому московський «Локомотив». Повторну появу Сьоміна у клубі сприйняли ледь не як повернення Месії. Але далеко не всі вболівальники вірять, що він підніме «біло–синіх» на новий рівень.

Україна приросла росіянкою

Україна приросла росіянкою

Різдвяні й новорічні свята — не пора відпочинку для представників зимових видів спорту. Скажімо, на 30 грудня в німецькому Гельзенкірхені біатлоністи запланували традиційну Різдвяну гонку. Вона більше схожа на шоу, але збирає елітних спортсменів. І сил вони там не економлять, адже на кону — пристойні призи.

«Податкова» основа збірної?

«Податкова» основа збірної?

Після півторамісячної перерви, пов’язаної з участю жіночої збірної України у європейському форумі, минулого уїк–енду поновилися матчі внутрішньої першості. Напевно, зупинивши на такий тривалий період чемпіонат, керівництво гандбольної федерації сподівалося на хороший виступ «синьо–жовтих» у Скандинавії. Проте таке рішення не принесло позитивного результату «на Європі» (12–ту позицію підопічних Леоніда Євтушенка успіхом назвати важко), натомість укотре змусило більшість клубів суперліги побурчати на керівництво ФГУ. Адже байдикувати посеред сезону — не найкращий спосіб підтримувати ігрові кондиції.

Претензії зі сходу

Претензії зі сходу

Поганий той солдат, що не хоче стати генералом, — ця приповідка характеризує історію хокейного клубу «Донбас». Дебютувавши у вищій лізі чемпіонату України у 2008 році, донеччани впевнено лідирують після половини турніру, і, на думку багатьох уболівальників, їм до снаги перервати трирічну чемпіонську гегемонію «Сокола» на внутрішній арені.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики