УКРАЇНІ НА ЗАМІТКУ

21.12.2010

Січень. Це місяць відпочинку від акцій протесту та кадрових перестановок у міністерствах. Важливим моментом у січні буде сонячне затемнення, що станеться 4 числа об 11.02. У цей час, кажуть фахівці, не можна думати про погане, в голові має бути тільки позитив. Це чудова нагода «спланувати» своє майбутнє. Відтак астрологи радять у момент затемнення сісти і написати свої плани на рік. І не тільки «хочу машину і квартиру», а й закласти щось для свого розвитку.

Лютий. Події прискоряться. Можлива криза в ділових стосунках. Слід уважно поставитись до представлення інтересів держави за кордоном. Можливі інтриги, помилки у вчинках і діях, комерційні фантазії й омани. В цілому, не виключені втрати і збитки, порушення законів, а також марнотратство, втеча від відповідальності і виконання обов’язків.

Березень. Під впливом несподіваних обставин, а також через недооцінку попередніх напружених подій, можливі невдачі у справах за кордоном, втрати в корпоративному бізнесі, помилки в роботі й невиправдані фінансові претензії. Ділові стосунки, налагоджені в цей час, будуть непродуктивні й нещирі, а відтак можуть обернутися ускладненнями і втратами. Варто уникати конфліктів із законом, а також бути чесним і порядним у справах.

Квітень. Настає сприятливий час для впровадження прогресивних, творчих ідей або унікальних методів і технологій. Це хороший період для діяльності держструктур та офіційних органів, політиків і адміністраторів за умови підтримки сучасних поглядів і реформістських тенденцій.

Травень. Хороший період для інтелектуального, культурного і соціального зростання. Виникають сприятливі перспективи, зокрема й у співпраці з іноземними організаціями. Хороший період для підписання контрактів, важливих юридичних документів, виступів і зв’язків із громадськістю. Можливе успішне вирішення правових питань. Буде нагода отримати вагомий прибуток або закласти фундамент подальшого процвітання, просунутися в кар’єрі. Добре присвятити цей час благодійності.

Червень. У році — це один із найважчих періодів, що характеризуватиметься психологічними кризами і хвилюваннями. У справах можна зіткнутися з обманом, шахрайством, інтригами і підтасовками. В цей період необхідно бути максимально чесним. У червні очікуються три затемнення, тож варто попередити про можливі розчарування і пряму небезпеку від непродуманих власних дій. Найкраще в цей час — обмежити ділову і політичну активність і не робити серйозних кроків. А політикам узагалі ліпше піти у відпустку.

Липень. Краще відпочити від справ. У першій декаді варто ні з ким не конфліктувати, а навпаки, підтримувати максимально дипломатичні стосунки. Друга й третя декади для України в цілому сприятливі й відносно спокійні.

Серпень. У перші дві декади варто звернути увагу на нові ідеї й течії, з’являються можливості для вигідних поїздок і мандрівок. Прагнення до досліджень, наукових відкриттів, успішного впровадження сучасних технологій і технічних засобів. Можливі нові продуктивні дружні зв’язки і нові ділові контакти. В третій декаді слід уникати конфліктів із законом і дотримуватися чесності і порядності у справах, інакше є ризик стати жертвою брехні, громадського осуду або ворожості оточення.

Вересень. Хороший місяць, особливо для початку освітнього процесу, для прогресивних реформ у системі освіти. Є вірогідність успішного впровадження сучасних технологій і технічних засобів. Вдалий місяць для корпоративного бізнесу, представлення своїх інтересів за кордоном, успішний час для міжнародної політики.

Жовтень. Хороший період для дослідників, учених, політиків, адміністраторів за умови підтримки сучасних поглядів і реформістських тенденцій. Наполегливість і обережність в цей період чудово поєднується з пошуком нових ідей і можливостей.

Листопад. Складний період. Може характеризуватися ексцентричністю фінансової політики, неадекватними соціальними проявами. Можливі нереалістичність оцінки дійсності, самообман, комерційні фантазії і омани, таємні справи і нестача практичності. Варто уникати сумнівних угод, а також інтриг, обману, наклепів, шахрайства. Можливі сутички iз законом. Не виключені втрати і збитки, варто побоюватися крадіжок. Можлива криза ділових стосунків. Слід уважно поставитися до представлення інтересів країни за кордоном.

Грудень. Найкращий місяць у році. Сприятливий час для роботи з документами, їх підписання й оформлення. Зірки сприяють довгостроковому плануванню, побудові фундаменту подальшого процвітання, прогресу в досягненні довгострокових цілей. Можна розраховувати на розуміння і допомогу офіційних організацій і державних органів. Сприятливий період для відповідальних виступів і переговорів. Країна може отримати помітний прибуток, можливість розпоряджатися великими сумами, а також може претендуватим на допомогу інших країн. Активізується ділове партнерство, зміцнюються зв’язки. Сприятливі умови для вирішення майнових і господарських проблем країни.

  • Білка, яка вміє літати

    Одразу попередимо: про гіпотетичний кінець світу, очікуваний чи то через закінчення календаря народу майя, чи то завдяки бурхливій фантазії деяких сучасних пророків, повідомляти не збираємося. За традиційним 32–річним Зороастрійським календарем, наступний, 2012–й, рік пов’язаний iз тотемом Білки–летяги. Саме її працелюбний, кмітливий і відважний характер допоможе кожному з нас достойно прожити наступний сонячний цикл з позитивними підсумками. Ця симпатична тваринка, як відомо, найактивніша в сутінкову пору доби. Тому сутінки, які іноді насуватимуться на наш життєвий простір завдяки діяльності антитотему Білки — жорстокому, але боягузливому Щуру, їй зовсім не страшні. Головне — не дати себе втягти в «щурячі перегони», до яких завзято приманюватимуть щурячі прислужники. Можна приготуватися «крутитися як білка в колесі». Але ми пропонуємо вам значно цікавіший варіант. Знаєте, чому маленьку сутінкову білочку з дрімучих лісів називають летягою, полетухою? Бо вона справді вміє літати! За свідченням зоологів, ця пухнаста крихітка здатна плануючим польотом перетнути до 40 метрів iз вершини одного дерева до основи іншого.

    Навчитися літати (підніматися над примітивними ідеями та спокусами світу цього) буде всім вельми корисно, бо Щури, в середовищі яких почнеться боротьба за виживання, намагатимуться перетворити Білок на власний підніжний харч. Згідно з містерією року, Білка — абсолютно безстрашна істота. Її підтримує віра у вищі сили, здатна зробити непереможною навіть найслабшу людину. Ця віра, безкомпромісна сміливість і відданість родовому дереву завжди допомагають Білці перемогти свого антитотема. Адже основна риса характеру, яка мотивує Щура, — постійний страх смерті. У вирішальну мить він, звісно, може з переляку наробити гармидеру, але у праведному бою обов’язково драпоне од відважної Білочки, аж гай зашумить.

    Що ж — політаємо? >>

  • Що Сорока на хвості принесе?

    Коти й кролі начебто й корисніші в господарстві, ніж ця балакуча вертихвістка. Але якщо ви розраховуєте впіймати удачу за хвіст у наступному році, варто придивитися до характеру і переваг саме сорочого роду. puhoviki.org.ua >>

  • А зорі тут тихі...

    Із новим роком усі ми пов’язуємо надії на краще. Здається, що прокинемося ми 1 січня в зовсім іншій державі — заможній і щасливій, де політики думають не про власну кишеню, а про нас із вами, а сам народ не згадує своїх керманичів останніми словами і вже не лякається остогидлих слів «криза», «інфляція», «ціни», «тарифи», «податки». Але, навіть розуміючи нездійсненність цих мрій, так хочеться бодай краєчком ока заглянути в майбутнє. Що нас там чекає, розповіли на прес–конференції в «Главкомі» астролог міжнародної категорії Олена Осипенко, голова Спілки астрологів України Олена Калантарова та астролог Центру духовного здоров’я людини «Ореол» Петро Кур’ят. >>