Кіт, який п’ять років гуляв як собі знав

Кіт, який п’ять років гуляв як собі знав

Родина Нобл із міста Білоксі, штат Міссісіпі, спершу навіть не повірила такому подарунку до Різдва: знайшовся їхній кіт Скраб, який пішов із дому й загубився ще в серпні 2005 року, коли у США усували наслідки урагану «Катріна».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У вагоні метро:

— Виходите?

— Я? Ходжу!

Подарунок по-багатому

Подарунок по-багатому

Якщо обидва члени подружньої пари — дуже багаті, успішні й відомі люди, то які подарунки вони дарують один одному на дні народження? Американська співачка Бейонсі днями потішила свого коханого, репера JayZ, новеньким «Бугатті Вейрон гранд спорт» за 2 млн. доларів. Ця відкрита модель суперкара вважається найшвидшим і найпотужнішим авто у світі, однією з найдорожчих серійних машин для доріг загального користування. Врахуйте, що дата не кругла: 4 грудня Джиззі виповнився 41 рік.

Пантера все ще вільна

Пантера все ще вільна

Поки всі любителі світської хроніки, затамувавши подих, очікували грандіозного весілля російського олігарха Владислава Дороніна із супермоделлю Наомі Кемпбелл, парочка тільки посміювалася. Адже ніяких урочистостей, як виявилося, і не планувалося, принаймні поки що. Усіх ввела в оману єгипетська газета «АльАхрам», яка на початку листопада повідомила, що Наомі з Дороніним орендували на 7 грудня стародавній Луксорський храм. Нібито для того, щоб там одружитися. А потім, стверджувало видання, гуляння мали тривати ще два дні.

Всі статті рубрики