Подарунок по-багатому

11.12.2010

Якщо обидва члени подружньої пари — дуже багаті, успішні й відомі люди, то які подарунки вони дарують один одному на дні народження? Американська співачка Бейонсі днями потішила свого коханого, репера JayZ, новеньким «Бугатті Вейрон гранд спорт» за 2 млн. доларів. Ця відкрита модель суперкара вважається найшвидшим і найпотужнішим авто у світі, однією з найдорожчих серійних машин для доріг загального користування. Врахуйте, що дата не кругла: 4 грудня Джиззі виповнився 41 рік.

«JayZ — любитель швидких спортивних машин, у його гаражі не одна така іграшка. Але навіть для нього «Бугатті» — це щось особливе, — розповів газеті «Сан» один із друзів репера. — Джигга був дуже зворушений вибором Бейонсі. Цей подарунок запам’ятається на все життя». Ще б пак, із таким цінником! А головне — максимальною швидкістю 407 км/год!

Нагадаємо, що в 2009му Бейонсі Ноулз і Шон Корі Картер (це справжнє ім’я JayZ) були визнані найбільш успішною парою у світовому шоу­бізнесі: за рік вони заробили на двох 68 млн. дол.