Пантера все ще вільна

11.12.2010
Пантера все ще вільна

Наомі Кемпбелл на врученні премії «Брітіш фешн».

Поки всі любителі світської хроніки, затамувавши подих, очікували грандіозного весілля російського олігарха Владислава Дороніна із супермоделлю Наомі Кемпбелл, парочка тільки посміювалася. Адже ніяких урочистостей, як виявилося, і не планувалося, принаймні поки що. Усіх ввела в оману єгипетська газета «АльАхрам», яка на початку листопада повідомила, що Наомі з Дороніним орендували на 7 грудня стародавній Луксорський храм. Нібито для того, щоб там одружитися. А потім, стверджувало видання, гуляння мали тривати ще два дні.

Однак 7 грудня, замість Луксора, солодку чорно­білу парочку несподівано побачили в Лондоні. До столиці Великої Британії закохані прилетіли на церемонію вручення премії «Брітіш фешн», яку присуджують за визначні досягнення в галузі британської моди. Не залишилася без нагороди й Кемпбелл, яку відзначили в номінації «Особливе визнання».

Наступного дня «Дороніни» залишалися в Лондоні, а 9го повернулися до Москви. А що ж весілля? Його, як запевняють джерела в оточенні пари, поки що бути й не могло. Адже Владислав досі залишається офіційно одруженим із попередньою дружиною Катериною, яка вперто не хоче давати йому розлучення. І, мовляв, як тільки — так одразу, бо мільйонеру не терпиться повести свою «чорну пантеру» під вінець.

От тільки навряд чи це станеться в Луксорі або в інших давньоєгипетських комплексах. Адже це, за словами голови Вищої ради зі старожитностей Єгипту Мохаммеда Хуссейна, «було б святотатством», тому відповідного дозволу Доронін із Наомі не отримали б ні за які гроші.