Хай краще Пукач почитає...

Хай краще Пукач почитає...

Генпрокуратура відмовила адвокату Мирослави Гонгадзе Валентині Теличенко та потерпілому журналісту Олексію Подольському в процедурі ознайомлення з матеріалами кримінальної справи за обвинуваченням екс–генерала МВС Олексія Пукача. Нагадаємо, що розслідування цієї справи завершено на початку тижня. Пукача обвинувачують у вчиненні насильницьких дій щодо журналіста Подольського, а також у «вбивстві за попередньою змовою з групою осіб» журналіста Гонгадзе (а не у «вбивстві на замовлення», як раніше). Формулу обвинувачення Пукачу змінили, оскільки слідство не спромоглося встановити замовників вбивства Гії.

Дві хвилини на «кривосуддя»

Дві хвилини на «кривосуддя»

Учора Апеляційний суд міста Києва відмовив Володимировi Волосюку в задоволенні його апеляційної скарги на рішення Печерського райсуду щодо заперечення Президентом Януковичем Голодомору як геноциду українського народу. Як повідомили «УМ» у прес–службі ВО «Свобода» (нагадаємо, що заступник голови цієї партії Андрій Мохник є представником позивача), під час засідання суд практично не давав можливості Волосюковi давати пояснення у справі, заявляти клопотання та аргументувати свою позицію, а судові дебати взагалі обмежив двома хвилинами. За словами пана Мохника, кожен суддя з колегії, особливо головуюча — суддя Зарічняк, постійно підганяли позивача та його представників, перебивали, суттєво обмежували виступи в часі тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Боротьба з корупцією та опонентами

Боротьба з корупцією та опонентами

Міністерство фінансів передало в Генпрокуратури матеріали міжнародного аудиту, проведеного на замовлення нинішнього уряду. Як розповів учора міністр фінансів Федір Ярошенко, міжнародна перевірка оцінила рівень зловживань, заподіяних Кабміном Тимошенко, у 3 млрд. грн. При цьому загальний обсяг нецільового використання коштів оцінюється у 50 млрд. грн.

Тест на придатність

Тест на придатність

Цього тижня голова Львівської облдержадміністрації, «регіонал» Василь Горбаль запропонував співпрацю обласній раді, де більшість становлять націоналісти. Основою для порозуміння Горбаль бачить підготовлений в ОДА проект меморандуму.

Всі статті рубрики