У Харкові вже запахло бузком

У Харкові вже запахло бузком

Фестиваль короткометражних фільмів у Харкові знову пройде з французьким шармом. Згоду втретє відвідати батьківщину своєї матері дала актриса Мілен Демонжо, відома за роллю Міледі в «Трьох мушкетерах» та кмітливої журналістки у «Фантомасі». Разом із нею вже вдруге приїде на «Харківський бузок» і П’єр Рішар, прихопивши з собою ще й сина та рідну сестру. Планується, що відомий актор покаже власну виставу і сам же зіграє у ній одну з головних ролей.

Шiсть Євро–Оскарiв для «автора–привида»

Шiсть Євро–Оскарiв для «автора–привида»

Минулої неділі в Таллінні відбулася церемонія вручення Європейських кінонагород, найпрестижніших премiй у галузі кіномистецтва «старого континенту», які часто називають «Євро–Оскарами». Нагорода була заснована 1988 року. Переможців визначають 2300 членів Європейської кіноакадемії, а церемонії вшанування лауреатів щороку відбуваються в одному з європейських міст.

Душа проти корпоративних інтересів

Душа проти корпоративних інтересів

Востаннє московський Театр Націй під керівництвом Євгена Миронова приїздив до Києва навесні. І вже тоді (привозили «Шведський сірник» та «Оповідання Шукшина») організаторам стало зрозуміло: зовсім скоро цей театр треба буде везти сюди знову і знову показувати «Оповідання Шукшина». По–перше, через неймовірні овації, які влаштували виставі кияни, а по–друге, через те, що виконавиця головної ролі Чулпан Хаматова весняний вояж до України пропустила.

Всі статті рубрики