У Дніпра в полоні

У Дніпра в полоні

Не інакше як у сорочці народився 36–річний мешканець Черкас Валерій Герасименко. В лютий мороз він вижив після того, як 16 годин просидів у крижаній воді Кременчуцького водосховища. Рибалку звільнили з дніпровського полону черкаські рятувальники, які безупинно прочісували безмежну водну гладь з 17–ї години вечора до 9–ї ранку.

Тінь сокири над березовим гаєм

Тінь сокири над березовим гаєм

Мешканці харківських П’ятихаток, які вже півроку борються за збереження прилеглого до їхнього селища Лісопарку, недавно отримали черговий головний біль. В iнтернеті з’явилися оголошення про продаж земельних ділянок у районі місцевого березового гаю, висадженого старшим поколінням жителів селища пів­століття тому. Цей куточок природи, наповнений дивовижним світлом, став улюбленим місцем відпочинку для багатьох городян, тому в місті всерйоз заговорили про відкриття другого «Зеленого фронту». Сюжет, знятий з цієї нагоди телекомпанією АТН, навіть показали у сесійній залі міськради, де вперше зібралися новообрані депутати і де складав присягу мер Геннадій Кернес.

Перемир’я «під ялинку»

Перемир’я «під ялинку»

Оголосити передноворічне перемир’я для бізнесу запропонував міський голова Сум Геннадій Мінаєв. Воно потрібне, вважає він, для того, аби створити для сумчан нормальний новорічний настрій. Це має виявитися у регулярній роботі магазинів, ринку, точок побутового обслуговування. А ще — у святковому оформленні приміщень.

Всі статті рубрики