Грип «на порозі»

Грип «на порозі»

Як повідомив головний державний санітарний лікар України Сергій Риженко, хоча незначне перевищення епідпорогу спостерігається лише в окремих районах, у цілому вірус уже «гуляє» на Донеччині, у Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Полтавській, Чернівецькій областях та в АР Крим. Зокрема, на шести адміністративних територіях Буковини епідпоріг уже перевищено на 27%, аналогічний показник — на семи адмінтериторіях Львівщини.

Не «під куполом», то хоч у Черновецького

Не «під куполом», то хоч у Черновецького

«Це чергова «качка», — заперечив директор їдальні Верховної Ради Станіслав Поліщук. — У новорічну ніч наші куховари відпочивають, а я особисто йду з родиною на Майдан. Більше того, жодного випадку, щоб здавали їдальню в оренду з 31 грудня на 1 січня або навіть у перший день Нового року, не було. Інша справа — в інші дні під корпоративні вечори чи свята. Як правило, відвідувачі — люди, які працюють у Верховній Раді, і не обов’язково депутати — є й чиновники середнього рангу. На тисячу гривень можна добре нагодувати щонайменше п’ятьох гостей».

Лiдер на ринку

Лiдер на ринку

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Райффайзен Банк Аваль став переможцем у номінації «Найкращий банк в Україні–2010» у межах рейтингу «Найкращий банк у 2010 році» (Центральна та Східна Європа, СНД — Співдружність Незалежних Держав), проведеного виданням Business New Europe (bne).

Студента замовляли?

Студента замовляли?

До 5 грудня на сайтах усіх вищих навчальних закладів мають бути вивішені умови вступу саме до цих університетів. Там детально має бути розписано, тести з яких дисциплін знадобляться абітурієнтові для вступу на той чи інший факультет, які документи потрібні та за що старшокласник може отримати додаткові бали. Про це вчора на прес–конференції в «ІМК» розповів директор Департаменту вищої освіти МОН Ярослав Болюбаш. За словами представника міністерства, вступна кампанія пройшла без особливих ексцесів. Про це свідчить і той факт, що на «гарячу» лінію МОН надійшло вдвічі менше скарг і звернень, ніж попереднього року. Тож чиновник сподівається, що й вступна кампанія–2011 буде успішною й організованою. Принаймні в нових правилах вступу вже передбачено електронний прийом документів (це дозволить уникнути черг), а термін подачі документів з 15 днів збільшено до місяця.

Готовий на зліт!

Готовий на зліт!

Ідеться про італійську авіакомпанію Wind Jet, яка вже з 30 березня наступного року запустить прямі рейси сполученням Ріміні—Київ. Як повідомляє піар–представник «бюджетного» перевізника Енріко Лепрі, рейси будуть здійснюватись один раз на тиждень — щосереди.

Зима з характером

Зима з характером

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Попри вчорашнє відносне потепління, зима і далі впевнено продовжує вступати у власні права. Так, синоптики попереджають про штормову ситуацiю на Закарпатті. Готуються до боротьби з негодою і на Львівщині, де вчора випало майже 15 відсотків місячної норми снігу, що завдало чималих клопотів тамтешнім комунальникам. У зв’язку з цим влада міста Лева навіть закликала городян бути максимально обережними й остерігатися можливих зсувів снігу, а автомобілістів — відкласти поїздки власними автівками й скористатися комунальним транспортом. Доречною ця порада була б і для мешканцiв Херсонщини, де позавчора через складні погодні умови утворився рекордний затор.

Марiя для храму

Марiя для храму

Це одне з 12 найбiльших християнських свят. «Сьогоднi початок Божого благоволiння i проповiдь про спасiння людей. У Божому храмi велична Дiва являється i про Христа всiм провiщає, i ми до Неї голосно взиваємо: радуйся, здiйснення Дворцевого провидiння», — мовиться у церковному тропарi свята. Історiя його така: праведнi Йоаким i Анна довго не мали дiтей. Молячись про потомство, вони пообiцяли Боговi, що коли в них народиться дитя, вiддадуть його на службу до Єрусалимського храму.

«Нафуршетився»

«Нафуршетився»

Напередодні злодій намагався поживитися денною виручкою одного з магазинів мережі «Фуршет» кримської столиці. 150 тисяч гривень 24–річний молодик відібрав увечері в дівчини–касира, приставивши для переконливості своїх намірів до її скроні пістолет. Після цього спробував «вирубити» дівчину одним ударом, проте вона все ж устигла натиснути тривожну кнопку і покликати колег на допомогу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики