Любов і ненависть у Кремлі

Любов і ненависть у Кремлі

Позавчора президент Дмитро Медведєв зачитав у Кремлі оприлюднене раніше щорічне посланням до Федеральних зборів, тобто до обох палат російського парламенту. У розділі про внутрішню політику глава Росії зосередився на питаннях корупції, особливо в органах безпеки, та темах, які найбільше турбують російське суспільство: демографічна ситуація, система освіти, бідность, алкоголізм та самогубства. Президент вказав на тривожний факт: у теперішнього 15–річного російського підлітка є лише 50 відсотків шансів дожити до 60 років. Медведєв наголошує, що демографічна криза є загрозою для країни, закликає росіян перейматися дітонароджуванням.

Де ти, Джуліане?

Де ти, Джуліане?

Інтерпол видав ордер на арешт засновника та власника інтернет–сайту «Вікілікс» Джуліана Ассанджа. Ордер Міжнародної органiзації кримінальної поліції, про який повідомили в ніч із вівторка на середу, має гриф «red notice». «Червона картка» — найвища з шести категорій — і означає розшук для арешту та екстрадиції. Нагадаємо, ще 18 листопада міжнародний ордер на арешт скандального австралійця видала Швеція.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дід Мороз і європейці

Дід Мороз і європейці

Стрімка атака зими шокувала Європу. У Франції в департаменті Ер і Луар зафіксовано температурний рекорд для регіону — 16,8 градуса морозу. Потерпають знамениті виноградники. Початок зими у Великій Британії став найхолоднішим iз 1993 року — у Шотландії та на сході Англії стовпчик термометра опустився до позначки «мінус 20». Через мороз закрито сотні шкіл. Ожеледь і снігопад порушили залізничне сполучення і стали причиною аварій на автошляхах. Те саме стосується й Німеччини, де, зокрема, випало до 60 см снігу.

Всі статті рубрики