Рука Маслака

Рука Маслака

У житті кожного журналіста трапляються історії, які безпосередньо не стосуються спорту і про які начебто недоречно писати у звітах чи репортажах, але вони залишають у пам’яті глибший слід, ніж події на стадіонах. Час від часу, коли з’являється привід, вони згадуються. Почувши минулої неділі про смерть Володимира Маслаченка, дістав альбом зі спортивними фото, знайшов одне, на якому стою поруч із видатним воротарем і коментатором та двома колегами–журналістами. У пам’яті спливло знайомство з Микитовичем і пов’язана з ним історія одного матчу.

«Шпалич» прийде після «Шерифа»?

«Шпалич» прийде після «Шерифа»?

Після того, як позавчора Юрія Сьо­міна відправили у відставку з посади головного тренера «Локомотива» (за дострокове розірвання контракту з московським клубом «Шпалич» отримає фінансову компенсацію), багато хто з експертів та вболівальників бачать лише одну перспективу для фахівця — повернення в київське «Динамо». Зі столиці України він поїхав «полюбовно», не завершивши справу, коли динамівці були на підйомі, однак кликали бізнес–партнери з рідного «Локо».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шість секунд, щоб «нахімічити»

Шість секунд, щоб «нахімічити»

Для двох вітчизняних команд у баскетбольних єврокубках позавчорашні матчі мали дати відповідь на запитання, чи здатні вони боротися за вихід із груп. Насамперед це стосувалося «Азовмаша» в Єврокубку, який у стартових двох турах зазнав двох поразок, а також «Хіміка», що також програв першу зустріч у Кубку виклику.

Всі статті рубрики