Кодекс «піддавків»

Кодекс «піддавків»

Із формальної точки зору, це можна назвати перемогою підприємців–протестувальників. Президент Янукович, дослухавшись до вимог «нового Майдану», вчора ветував проект Податкового кодексу. В очах громадськості Віктор Янукович може постати «добрим керівником» на противагу «злому уряду». Але багато хто ставить питання: чи не йдеться про гру, затіяну владою, аби Янукович наростив собі рейтинг на епопеї зі скандальним ПК чи принаймні вийшов сухим із води?..

Перш ніж стати господарем

Перш ніж стати господарем

У перший день зими в Астані відкривається саміт ОБСЄ. Казахстан звітуватиме про те, наскільки вдалим був рік його головування в поважній структурі — Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Чимало європейських політиків розчаровані Казахстаном: сподівання, що Астана глибоко перейметься європейськими демократичними цінностями, не справдилися.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Кейблгейт» і Україна

«Кейблгейт» і Україна

«Кейблгейт», як охрестила міжнародна преса резонанс довкола оприлюдненого сайтом «Вікілікс» таємного листування американських дипломатів із Держдепартаментом, зачепив і Україну. Загалом «вікіліксівці» обіцяли вивісити у всесвітній мережі 250 тисяч документів, з яких, за інформацією деяких видань, згадки про Україну містять близько тисячі. Втім поки що серед масиву вже оприлюднених депеш увагу привернули лише кілька.

Всі статті рубрики